LogoKnap
Logo
Knap

Huset

Huset er indrettet så børnene må være i hele underetagen. Vores 1. sal er lukket af for dagplejebørnene, da det er der hvor Emma og Mathias har deres værelser.

Lige når man kommer ind har vi gangen. Der har hvert barn en plads til overtøj og en kasse til øvrigt udetøj og til sove tøj.

På badeværelset har vi vores skifteplads. Og der har hvert barn også en kasse med deres ekstra tøj, så det er tæt på ved et uheld.

Køkkenet bliver brugt til forskelligt. Vi spiser derude, vi bager og laver mad derude. Men det er også der vi er kreative. Det kan være med maling - ler til vores Juledekorationer, eller en masse karton og pynt. Ja der er plads til alle derude.

Men vi er også kreative inde i stuen hvor vi så sidder omkring det lille bord. Det kan være når en enkelt eller to er i gang og de andre så leger. Så ikke alle behøver deltage på en gang.

Stuen er den vi leger i og det meste af vores legetøj er her. Vi kan finde fx skum frem og kan lave stuen om til en bane og det er derfor vores legetøj er i kasser så vi ikke altid har det hele fremme. Det giver en bedre ro ved børnene oplever Jeg.

Haven

Vi har en dejlig stor lukket have på 1000m2

Vi har lige udenfor døren vores store terrasse hvor vi har vores legehus, en masse køretøjer, en rutsjebane og andet legetøj. Vi bruger meget vores terrasse, både til leg men også når vi laver kreative ting vi skal bruge i naturen eller som gaver. Der udover har vi også vores udendørs spiseplads derude, som vi bruge meget når vejret og børnegruppen er til det.

Haven indeholder en trampolin som er nedgravet.

En bane som udfordrer ens motoriske færdigheder. Der er for alle aldre, både dem som kan holde balancen og for dem som kun kan kravle og støtte sig op af noget.

Vi har bakken man kan løbe op og ned af og om vinteren bruger vi den som kælkebakke.

Vi har vores grøntsagskasser i haven, hvor vi planter og høster fra i løbet af sommeren/efteråret. Vi har også vores drivhus som vi høster grøntsager fra.

Haven indeholder også vores store sandkasse på ca 60 m2 med gynger, rutsjebane og en masse sandting.

Vores kaniner er også i haven og vi har en løbegård som de skiftes til at være i. Og vi sidder derinde og kæler for dem eller inde ved deres bure.

Haven har også en overdækket terrasse ved siden af hundegården og det er der hvor børnene sover til middag i deres barnevogne.