LogoKnap
Logo
Knap

Hvem er jeg?

Jeg hedder Henriette er årgang 1982, Jeg er gift med Steffen årgang 1979 og vi har to børn. Emma fra 2005 & Mathias fra 2011.

Vi har været sammen siden 1997 og har boet i Nørre Kongerslev siden 2002.

Vi har også en hund Aslan en Golden fra September 2014 og en masse Kaniner.

Jeg er en person som er loyal, hjælpsom, imødekommende, glad, praktisk, fleksibel og så elsker jeg mit job 100 % og tænker meget på dem jeg har eller har haft i huset også i min fritid.

Jeg er kreativ både i mit job og i min fritid, om det er indenfor eller udenfor så har jeg tit projekter igang.

Jeg elsker at være udenfor, at mærke vejret i løbet af året, at se de projekter jeg laver blive færdige. At se glæde ved enten min familie eller dagplejebørnene når de benytter de ting jeg har lavet, er virkelig noget jeg ser frem til.

Jeg elsker at hygge, om det er med spil, god mad, kage, leg, ja så er jeg med. Jeg elsker at følge med i både nuværende børns og gamle børns liv og nyder når fx gamle børn og forældre kommer på besøg, enten til en forældrekaffe eller andet i huset.

Jeg elsker at være social.

Jeg er en person som elsker en god udfordring, det kan være at planlægget et løb eller deltage i et løb, som kan være for en god sag. Jeg hjælper gerne til sociale arrangementer,om det er at stå vagt, søge sponsorgaver eller hjælpe med opsætning/nedtagning eller andet så hjælper jeg gerne andre hvis jeg kan.

Jeg elsker at være aktiv.

Jeg elsker at bruge min krop, til en cykeltur ude i det fri eller på en motionscykel i stuen eller i træningscenter på en spinnings cykel.

Jeg deltager i forskellige træningshold hvor der både er en masse styrke og puls.

Jeg elsker at være aktiv sammen med min familie og bruge tid sammen med dem.

I min fritid bruger jeg tid på at være Frivillig til Ishockey sammen med Emma.

Hele min familie bruger tid på at se Fodbold hvor vi følger AaB tæt og vi er også glade for at se Aalborg Håndbold

Jeg elsker at være sammen med mine veninder og deres familier og mine egen familie som også består af mine søskende og deres påhæng og børn.

Jeg elsker at deltage på kursuser og foredrag, at få mere viden omkring mit arbejde. Jeg elsker at mødes med mine kolleger, om det er på legeaftaler eller i vores fritid så er jeg klar på det.