LogoKnap
Logo
Knap

Sygdom

Hos mig er det JER forældre der tager ansvaret for at JERES eget barn er rask og frisk. Derudfra vurderer I om det er klar til at komme, eller om det skal blive hjemme.

Det er også JER forældre der skal udvise respekt og loyalitet over for de andre forældres børn og MIG, i forhold til om JERES barn ville kunne smitte de andre børn og MIG.

Børn kan godt være syg/uoplagt selvom der ikke er FEBER. Mangel på søvn, Snot der bare vælter ud, hoste, kan gøre at barnet ikke har overskud til at følge en almindelig hverdag og har måske brug for en fridag for at komme til kræfter igen.

Bliver jeres barn syg når det er hos mig, ringer jeg til jer og I finder en løsning på hvordan barnet bliver hentet hurtigst muligt. Så Barnet kan komme hjem i trygge og rolige omgivelser.

Ved opkast og feber må barnet ikke komme hos mig. Der skal gå 1 døgn uden feber og opkastning, før man må komme i dagplejen igen (altså 24 timer fra sidste feber tjek/opkast)

Børn på Panodil MÅ IKKE komme i dagplejen, da kroppen har en infektion og hvis man skal være på Panodil skal man være hjemme.

Bliver Jeres barn syg derhjemme, kan i sende en sms til mig, gerne så hurtigt i kan. Modtager jeg ikke noget inden kl. 9.00, bliver det betragtet som en sygedag.

Raskmelding SKAL ske inden kl. 16.00 dagen før, ellers betragtet det som en sygedag.

Har man tidligere på dagen meldt et barn syg til dagen efter, kan man ikke få det ændret fordi barnet pludselig har fået det bedre. Sygdom ved børn kan godt svinge i løbet af dagen (både opkast/feber/osv)

Hvis Jeg bliver syg, vil jeg altid give jer besked inden kl. 5,45 så I kan finde en anden løsning og I vil modtage en besked inden kl.18.00 så I ved om dagplejen er åben dagen efter.